Prachtig exemplaar van dit boek waarmee u de geheimen van de Franse culinaire kunst kunt ontdekken aan de hand van een verzameling recepten van onze grote meesters van de keuken -Dit encyclopedische werk biedt een compleet overzicht van de culinaire technieken, traditionele recepten en regionale specialiteiten die de Franse keuken beroemd maken.U vindt er allerlei smakelijke en gevarieerde recepten voor koken, banketbakkerij, conserven met 3760 recepten en tips, 280 zwart-witgravures en 420 kleurenonderwerpen.Je leert de technieken en vaardigheden van de grote chef-koks die les gaven bij L'Art Culinaire Français -Collectief - De Franse culinaire kunst - 1960 -Zeer goede staat van de binding, werk in zijn volle rode kartonnen uitgave, lichte schrammen, reliëfpatronen op de platen, rode sneden, gouden titel.Zeer goede binnenstaat, werk met mooie kleurenplaten buiten de tekst.Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.