Prachtig exemplaar van dit werk dat je de geheimen van de Franse kookkunst laat ontdekken, aan de hand van een verzameling recepten van onze grote meesterkoks.Dit encyclopedische werk biedt een compleet overzicht van de culinaire technieken, traditionele recepten en regionale specialiteiten die de Franse keuken beroemd maken.U vindt gevarieerde en smakelijke recepten voor koken, bakken, inblikken met recepten en advies, zwarte gravures en kleuronderwerpen -Je leert de technieken en vaardigheden van de grote chef-koks die les gaven bij L'Art Culinaire Français -Verzameling - De Franse kookkunst - 1961 -Zeer goede staat van de binding, werk in zijn volle rode kartonnen uitvoering met oorspronkelijke geïllustreerde omslag, gebruikssporen, randen gekleurd in paars, titel op de voorplat.Zeer goede binnenstaat, werk versierd met mooie kleurenprenten, schone binnenkant -Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.