Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 8

Veiling loopt tot

2 mei, 22:40

Prachtige verzameling van geïllustreerde culinaire recepten, gewijd aan vissen, schaaldieren en schelpen -Gepubliceerd in 1923, dit boek is een echte goudmijn voor liefhebbers van zeevruchten. Ontdek traditionele en creatieve recepten, bereidingsadvies en presentatie tips om uw gerechten te verfraaien -Ed. Blondel La Rougery, een gerenommeerde uitgever van culinaire werken, biedt u een onvergetelijke smaakreis door de geneugten van de zee -Collectief - De Beste Kookrecepten voor Vissen, Schelpdieren en Weekdieren - 1923 - Ed. Blondel La Rougery -Goede staat van de binding, werk in zijn geïllustreerde rode zachte kaft van de uitgave, slijtage en vlekken, ontbreken in de hoeken, kleine scheuren op de rug, tekeningen op de voorplat -Goede staat van binnen, bruinige pagina's, zeldzame losgeraakte bladen, reclam pages aan het begin en einde van het boek, samen met een klein tijdperk handboek in kleur met bereidingen van tonijn, boek versierd met mooie gravures in de tekst -Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels