Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Veiling loopt tot

18 april, 22:07

Waardevol geïllustreerd exemplaar van deze praktische en complete gids voor het dagelijks koken, zowel op het platteland als in de stad -Het bevat meer dan 1500 recepten voor de Franse keuken, maar ook voor de Engelse, Duitse, Vlaamse, Poolse, Russische, Spaanse, Italiaanse... Het bevat ook tips over wijn, wild, vis, desserts en patisserie.Het leert je hoe je eenvoudige en economische gerechten kunt bereiden, maar ook verfijndere en elegantere gerechten. Hij zal u ook advies geven over nieuwe gebruiksvoorwerpen, instrumenten en processen, vergezeld van verklarende cijfers -Hij zal je laten zien hoe je aan tafel moet bedienen en snijden, met illustratieve schema's. Hij zal je informeren over de vastendagen en de disposities van de borden op tafel volgens de volgorde van service.Louis-Eustache Audot - De kookkunst van het platteland en de stad of de nieuwe economische keuken - 1835 - Audot - viii+289ppGoede staat van inbinding, boek in zijn originele halfleren band, gebruiksslijtage, hoeken, sneden, kapjes en rug afgesleten, gladde rug versierd, gouden titeling -Goede interne staat, enkele roestvlekken, werk versierd met mooie gravures buiten de tekst, waaronder op het frontispice en op een uitvouwbare plaat.Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels